EbeltoftNet

Foreningen EbeltoftNet er åben for alle virksomheder, organisationer og private m.v. i området nogenlunde svarende til det tidligere Ebeltoft kommune.

Det er foreningens formål at arbejde for den bedst mulige præsentation af erhvervslivet i Ebeltoft og sydøstlige Djursland på Internettet.

Foreningens adresse: EbeltoftNet. Bakkehegnet 55. 400 Ebeltoft.
Tlf.: 51 51 75 22. info@ebeltoftnet.dk Att. Bjørn Helmer

Se mere på vores hjemmeside: EbeltoftNet

Ejerforeningen og Øer Maritime Ferieby

Øer Maritime Ferieby ligger ved Ebeltoft i Nationalpark Mols Bjerge og omfatter hele 111 hektar land med mere end 300 huse, svømmehal, multihal til mange sportsgrene, udendørs forbold-, beachvolley- og tennisbaner, skønne naturarealer, egen lystbådehavn og meget mere...

Når du køber et sommerhus i Øer Maritime Ferieby, bliver du automatisk medlem af ejerforeningen. Herigennem kan du være med til at træffe beslutninger om nye initiativer i foreningen, ligesom du får adgang til at deltage i foreningens arrangementer.

Se mere på: efomf.dk

Ebeltoft Harmonika Club

Siden er under opbygning.

Syddjurskuntnere

Syddjurskunstnere er en forening af professionelle kunstnere og kunsthåndværkere med bopæl i Syddjurs Kommune.

Foreningen blev stiftet i 2006 og skiftede i 2015 navn
fra 'Professionelle Kunstnere i Syddjurs' til 'Syddjurskunstnere'.

Formål:

• at være kommunens samarbejdspartner i kunstneriske spørgsmål
  • at skabe kontakt mellem virksomheder og foreningens kunstnere
  • at skabe rum for en kunstnerisk dialog og styrke og synliggøre professionelle kunstneres arbejde
  • at formidle konktakt mellem foreningens kunstnere
  • at samarbejde med beslægtede foreninger i ind- og udland

Medlemmer:

Som medlem af foreningen kan optages kunstnere og kunsthåndværkere bosiddende i Syddjurs Kommune.

Som retningslinie skal man være medlem af BKF (Billedkunstnernes Forbund) eller DK (Danske Kunsthåndværkere og Designere) - eller have lignende kvalifikationer.

Ønsker du medlemskab, kan du søge om optagelse ved at indsende ansøgning og dokumentation for dit kunstneriske virke:

Udover at sende en skriftlig ansøgning med CV, skal der afleveres / fremvises 5 orginale nyere værker til optagelsesudvalget.

3 gange årligt, februar, juni og oktober vil optagelsesudvalget tage stilling til eventuelle ansøgninger.

Materiale sendes / og værker afleveres efter aftale til:

Ken Zier
Kystvejen 45a