Karens Køkken

Karens Køkken er en familiedrevet restaurant, hvor hjertet banker for god service, velsmagende mad og glade gæster. Restauranten ligger helt ned til Fregathavnen med den mest vidunderlige udsigt til Mols Bjerge og Fregatten Jylland. Når man sidder og nyder sin mad på terrassen, fornemmer man tydeligt historiens vingesus indhyllet i den friske havbrise.

Lækker frisk fisk, velhængt mørt kød, sprøde salater, hjemmelavet brød og smagfulde saucer af allerbedste kvalitet i en guddommelig symbiose med det ædle håndværk er de perler, der hæver Karens Køkken til stjernestatus. Deres berømte Lakseanretning får englene og Sankt Laurentius (kokkenes skytshelgen) til at synge højlydt. Karens Køkken må man opleve mindst én gang i sit liv - ellers har man i sandhed ikke levet.

Telefon 86 37 00 00 - alternativt 40 19 45 48.

https://www.karens-koekken.dk/

https://www.facebook.com/pages/Karens%20Brasserie/212398925472726/


 

Ebeltoft Park Hotel.

Ebeltoft Park Hotel er indfaldsporten til Ebeltoft By med sit eventyrlige skatkammer af herlige oplevelser. Hotellet ligger meget tæt på én af Danmarks allerskønneste og reneste badestrande. Og med en beliggenhed nær smukke golfbaner, Fregatten Jylland, Glasmuseet, Ree Park, Djurs Sommerland, Mols Bjerge og meget andet er der oplevelser for enhver smag.

Uanset om du drømmer om et romantisk ophold for to, et golfophold eller bare trænger til et afbræk fra hverdagens stress og jag, så kan du med fordel tage på miniferie her på hotellet, som skræddersyr opholdet præcist efter dine ønsker og dine behov. Hotellet har 65 smukt indrettede værelser med alle bekvemmeligheder, som bare venter på at give dig en skøn og behagelig oplevelse. Du får også et overdådigt morgenmåltid, der energimæssigt giver dig en god start på dagen, så du styrket kan indtage Syddjurs forlystelser, kulturbegivenheder og den unikke smukke natur.

https://www.hotelebeltoft.dk/restaurant.aspx

https://www.facebook.com/EbeltoftParkHotel