Den Stolte Slagter

Bag ”Den Stolte Slagter” gemmer sig i virkeligheden to stolte slagtermestre, Peder ”Thies” Bertelsen og Tage Severinsen, som har formået at bevare de stolte slagtetraditioner, der sikrer dig det bedste kød – mørt og velhængt med en gudsbenådet smag og aroma.

Udover butikken i Grenå, ruller de også ud med deres populære ”Slagtervogn” til bl.a. Ebeltoft havneområde for at glæde lokale kvalitetsbevidste kunder. Endvidere leverer de mad af høj kvalitet ud af huset lige efter dit ønske og din smag, så du trygt kan se Julen og Nytåret i møde uden stress og bare bruge tiden på dine gæster.

Joh, ”Den Stolte Slagter” har fart på – ikke så underligt, at de har etableret sig på ”Tempovej” 18 i Grenå.

Flere infos findes på nedenstående links:

https://denstolteslagter.dk/

https://m.facebook.com/DenStolteSlagter/

 


 

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri håndbrygger frisk og lækkert øl hver dag i mere end tyve varianter til godtfolk og livsnydere. De fremstiller også vaskeægte sodavand af helt naturlige råvarer, som man gjorde det i gamle dage.

Det familieejede Bryggeri ligger smukt placeret som en naturperle i Nationalpark Mols Bjerge ved landsbyen Hyllested Skovgårde. Gården er fra 1860 og har en af Danmarks smukkeste udsigter, hvor man kan se direkte til Jernhatten og ud over Kattegat, mens man sidder og nyder en frisk fadøl eller en liflig sodavand i selskab med bryggeriets velsmagende tapas og sandwiches.

Deres helt vidunderlige øl og sodavand kan året rundt købes i velassorterede forretninger og på mange restauranter.

Bryggeriet er om sommeren blevet et turistmæssigt tilløbsstykke, fordi man her får verdens bedste øl direkte fra kilden i et symbiotisk samspil med det unikke natursceneri - tættere kommer man ikke på Himmeriget

http://www.ebeltoftgaardbryggeri.dk/sommer2020

https://www.facebook.com/Ebeltoft-G%C3%A5rdbryggeri-106130459460608