Business Djursland inviterer til Event på havnen: Vin, gris og netværk. Vi sætter fokus på samarbejdet mellem Hos Walter i Ebeltoft og Den Stolte Slagter i Grenaa.


De vil inspirere os med at fortælle om deres tilgang til at samarbejde på tværs af kommunegrænser. Og give eksempler på, hvordan samarbejdet er med til at skabe ringe i vandet og en god forretning.

Program 17.00-20.00

Velkomst og præsentationsrunde

Oplæg/talk om at samarbejde på tværs af kommunegrænser, byer og brancher på Djursland

Virksomheds-matchmaking*: Find dit nye samarbejds-match hos Business Djursland.

Helstegt Djursgris og netværk

*Virksomheds-matchmaking

Som noget nyt vil holdet fra Business Djursland facilitere "virksomheds-matchmaking" for dig, som er interesseret i at opstarte nye unikke samarbejder.

Det kan være du er keramiker og gerne vil afsætte dine produkter via nye "skæve" lokationer? Måske du er tømrer, der gerne vil udvide din geografiske målgruppe? Det kan også være du er forhandler, som har lyst til at tage nye lokale produkter ind i din butik?

Vi sætter god tid af, så du får chancen for at lære lidt din mulige nye erhvervsrelation at kende. (Ønsker du ikke at blive matchet, kan du "bare" netværke.)

Vil du matches? Skriv til kristine.bjerre@businessdjursland.dk inden eventen og beskriv hvem du er, samt hvem (hvilke kompetencer/fagligheder/brancher) du gerne vil matches med - eller kom og få en snak med os på aftenen.

Netværk og "smagfuld" hygge

Tage fra den Stolte Slagter sørger for lækkert helstegt Djursgris med tilbehør, og Kristian fra Hos Walter sørger for de våde varer - også smagsprøver.

Alle med billet får desuden 10 % på vine hos Hos Walter på aftenen.

Vel mødt til en hyggelig og inspirerende sommeraften!

Pris (inkl. spisning og 1 genstand)

100 kr. ex. moms for medlemmer af Business Djursland

200 kr. ex. moms for ikke-medlemmer.


Entré: 125-250 kr

Køb/bestil billetHos Walter

Stockflethsvej 13, Ebeltoft

Torsdag den 13. juni 2024, kl. 17-20.

Arrangør: Business Djursland

Køb/bestil billet