MusikDobbelt koncert med Katrine Schmidt & Inge-Line


Når sangerinden Katrine Schmidt træder frem på scenen, indtager hun rummet med sin ydmyge person og indfølende, smukke vokal. Hurtigt sidder følelserne uden på tøjet, for Katrine Schmidt er ikke bange for at være ærlig og sårbar i sine tekster.

Med sit sublime band i ryggen løftes det hele til de højere luftlag, hvor lethed og melankoli går hånd i hånd og griber koncertgæsterne.

En koncert med Katrine Schmidt er rørende, smuk, ekstremt musikalsk og medrivende. Hun bevæger sig i roots-genrerne med stærke elementer af folk, americana, country og jazz og hun fremfører sine originale sange med stor stemme.

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots scene medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver. I marts 2021 udgav hun sit debutalbum - 'Laying My Burdens Down'.

Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige, og indeholder emner så som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed - om at være menneske på godt og ondt.

Katrine Schmidt får mange flotte ord med på vejen for sin musik og sine koncerter.

"Et talent udover det sædvanlige", "Fantastisk stemme", "Katrine er autentisk, jordnær og nærværende", "En unik oplevelse", "Hvor er I dygtige. En engel der synger!"

Inge-Line

Ingeline's inderlighed og autentiske stemme lægger sig om dig som en varm dyne. Hun startede tidligt som sanger, og guitaren har altid været en naturlig del af hendes identitet som sangskriver og performer. Ingeline har Dylan og Mitchell i blodet hvilket kendetegnes på hendes varme, folk'ede stemme og hendes ærlige sange der sætter ord på dagligdages krydrede tilværelse.

Ingeline blev i 2019 udvalgt til at deltage på Rock The Region Tour hvor hun blandt andet spillede på Spot Festival med sit daværende band bestående af Frederik Sandfeld (Aksglæde, Pil), Christian Pedersen (Ellie, Red Handed Five), og Jonas Kardyb (Svaneborg/Kardyb).

Hun var forinden også blandt de inviterede på Poul og Anna Krebs' sangskrivertur på Samsø sammen med kunstnere som bl.a. Stine Klingsten, Oscar Mukherjee og Rikke Thomsen.

Hun har gennem de seneste 10 år tryllebundet sit publikum med sine engelske og danske folk-pop'ede sange. For nyligt er hun flyttet fra Århus til Djursland, og har allerede fået sig cementeret som en darling i det djurslandske lokalsamfund.

Stemningsfuld udendørskoncert med lækker picnic

Vi åbner dørene kl.16.00 og kl.17.00 går lokale Ingeline på scenen, Katrine Schmidt går på scenen kl.19.00, der er lagt op til noget, der kun kan blive et brag af en lækker dobbelt sommerkoncert!

Vi sørger naturligvis for, at der også er kolde øl, vin og vand samt lidt lækkert fra grillen undervejs.

Du har også mulighed for at købe en "Koncertpakke" for to personer bestående af: 1 Picnickurv for to personer pakket med:

Hårdt ristet laks m ærtetatar

Spidskålssalat m bresola

Melonsalat m. sprød serano

Røget vesterhavsost m. appelsin confit & soyaristede mandler

Rabarber pannacotta m. bagt hvid chokolade

Soltørret tomatpesto m. surdejsbrød & en flaske rød, hvid el. rosévin

For booking af værelser, tag fat i os på Toppen af Ebeltoft :-).


Entré: 200-875 kr

Køb/bestil billetToppen af Ebeltoft

Egedalsvej 5, Ebeltoft

Lørdag den 15. juni 2024, kl. 18-23.

Køb/bestil billet