Har du svært ved at vælge, hvilke steder du vil besøge i din sommerferie til Mols Bjerge, eller vil du som lokal vide mere om dit område?


Vi har løsningen – tag på bustur med nationalparkbussen og oplev de middelhavsblå vige, de bløde bakker med markante højdepunkter og de dybe, skyggefulde dødishuller.


Glem alt om bekymringerne ved transport og planlægning. John Simoni, bussens guide og naturformidler, har planlagt den smukkeste rute rundt i Mols Bjerge krydret med sjove anekdoter og spændende fortællinger.


De kendte steder som Troldhullet, Trehøje og Porskær Stenhus er en selvfølge på turen, men Nationalparkbussen tager dig også med til ”bjergenes hemmeligheder”. 


Undervejs er der masser af muligheder for at strække benene og eksempelvis mærke udfordringen ved at bestige en bronzealderhøj. Man kan også vælge at blive og slappe af ved bussen. Turen kræver nemlig ingen særlige fysiske forudsætninger. Der er adgang til toiletter ved flere af bussens stop undervejs. Busturen varer 3,5 time, og man er velkommen til at tage lidt drikkevarer og snacks med.


På busturen vil du blandt andet høre om, hvordan gletsjere og smeltevand har formet Mols Bjerges helt særlige landskab, og hvordan de efterfølgende klimaforand


John Simoni vil på en autentisk og humoristisk måde føre jer gennem fortællingerne. Han kender nationalparken ud og ind og har kørt Nationalparkbussen i flere år. Han har masser af erfaring med at fortælle til alle aldersgrupper om naturen, kulturen og de hemmeligheder som ”bjergene” gemmer på.

Fortællingen om Mols Bjerge er velegnet for både børn og voksne – og for alle, der har lyst til at vide mere.


Glæd dig til sommerens bustur i Nationalpark Mols BjergeTryk på billedet og se hvilke dage

P-pladsen ved Fregatten

S. A. Jensens Vej 4

8400 Ebeltoft

Se på kort

Kl. 13:00 - 16:30

Arrangør: Nationalpark Mols Bjerge