Sted : Ree Park Safari
Tid : På søndag den 5. dec. fra kl. 10
 
 
Tre weekender i december slår Ree Park Safari portene igen op og fejrer julemåneden med juletraditioner blandet med vilde og eksotiske dyr. Parken er pyntet op med julepynt, gran og lys og på Central Station er der en helt særlig stemning af jul.

Hver dag er der masser af stemningsfulde juleaktiviteter, som kan opleves for børn og voksne i alle aldre, og med garanti vil få jer i julestemning. Julemanden kigger forbi og der er dyrefodringer samt ansigtsmaling alle dage.

Tur med Amerika Expressen
Amerika Expressen kører gæster ud på den nordamerikanske prærie, og selvom bjørnene måske er gået i hi for vinteren, er der fortsat elge og bison på prærien. De arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.

CEWE-udstilling og auktion af billeder
CEWE udstiller billeder på Central Station. Billederne i år er taget af fotograferne Tom Dyring og Thor Håkonsen og afspejler naturens barske og smukke dyr på en kunstnerisk måde. Billederne kan købes på auktion, der foregår online.

Go' nat til dyrene inkl. staldbesøg og guidet tur
Lørdag den 3.og søndag den 4. december kan I være med til sig Go' nat til dyrene og komme med på staldbesøg.
Kom med en af vores dygtige guider på guidet rundtur i parken og på staldbesøg, som er en eksklusiv oplevelse du ikke får som almindelig gæst i parken.
Læs mere

Se hele stemningsfulde program.

 

Entré: 50 kr

Læs mere på hjemmesiden