Sted : Havmøllen
Tid : Torsdag den 1. dec. fra kl. 18
 
 
"Der er en ny rebel i byen, og hun hedder Rigmor". Sådan lød GAFFA's anmeldelse af Rigmors debut-EP "Rebel", som udkom tilbage i 2020. Siden da har bandet turneret Danmark rundt med deres særlige lyd og fængende univers.

Vi er så heldige, at Rigmor er Artist in Recidence på Havmøllen den sidste uge af november. Opholdet munder ud i en koncert på Havmøllen torsdag d. 1. december, hvor bandet bl.a. vil præsentere de sange, der har taget form på Havmøllen.

Rigmor skriver om opholdet:

Vi i Rigmor glæder os rigtig meget til at besøge Havmøllen sidst i november. Vi besøgte stedet i april til koncert i forbindelse med solhvervsfest, og vi blev straks betaget af den vidunderlige placering, de smukke bygninger og den fantastiske stemning, både i naturen i området og blandt de lokale.

Vi er ikke i tvivl om, at det er et frugtbart sted for os at skrive ny musik. Vi er allermest kreative, når vi befinder os et sted, der er højt til loftet, og hvor vi kan få naturligt lys i øjnene i vores pauser. Vi er meget spændte på at høre, hvilket album, vi kan få ud af at arbejde med den skabende proces på Havmøllen i Ebeltoft. Som afslutning på vores ophold vil vi spille en koncert, hvor vi både præsenterer gammel og ny musik - den, vi skaber på Havmøllen. Det bliver en skøn aften med uropførelse af, hvad vi regner med skal blive vores kommende udgivelse i Rigmor. Med et skriverefugium et så magisk sted som Havmøllen, tør vi godt håbe på, at magien smitter af på musikken.

OM RIGMOR:

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet Rigmors vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge giver en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for deres egen generation tilføjer en dybde og samfundskritisk vinkel til Rigmors lydunivers. Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende og nærværende sceneoptræden rører ved deres publikum. Den unge århusianske gruppe har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

PROGRAM:

Kl. 17.00: Dørene åbner. Et stort udvalg af kolde og varme drikkevarer kan købes i caféen.

Kl. 18.00: Fællesspisning

Kl. 19.00: Koncert

MENU:

Butterdejstærte m/ kartofler, porrer, ostesauce & tyttebær

Grøn salat

Fltes & dyppelse

PRISER:

Koncert & mad: 125 kr

Koncert: 75 kr

Vi glæder os til at se jer til en skøn og nærværende vinteraften på Havmøllen.

 

Entré: 75-125 kr

Køb/bestil billet