Vandretur ved Rugård Gods

Rugård

Rugårdsvej 14, Ebeltoft

Onsdag den 25. maj 2022, kl. 09.30-13.

Arrangør: Nationalpark Mols Bjerge

 
Kom med på en 11 kilometer lang guidet vandretur i Mols Bjerge Nationalpark. Denne vandretur går til Rugård Gods og de omkringliggende skove og søer, hvor vi kan være heldige at se en havørn.

Ruten guides af Nationalpark Mols Bjerges frivillige, der har været med til at planlægge og udføre den 60 kilometer lange Mols Bjerge Stien, der er certificeret 'Leading Quality Trail - Best of Europe'.

Guiden kan derfor fortælle om det store arbejde, der lægger bag at tilrettelægge en vandrerute, der kan glæde alle os, der elsker at snøre vandrestøvlerne og komme ud at gå.

På denne vandretur går vi dog ikke ad Mols Bjerge Stien, men udforsker i stedet det naturskønne område omkring Rugård Gods.

RUTEN: Vandreturen går til Rugård Gods og de omkringliggende skove. Turen går gennem Sønderskov og forbi Søndersø. Herefter går turen langs stranden og retur gennem den smukke bøgeskov Lunden langs Nørresø, før vi ender ved Rugård Gods, hvor vi startede. I alt en vandretur på cirka 11 kilometer.

HUSK: Passende tøj til vandring herunder gode vandresko eller støvler. Medbring også drikkevarer og noget at spise eventuelt en madpakke.

 

Entré: 25-50 kr

Køb/bestil billet