Stort vejarbejde i Ebeltoft

Adgang for redningskøretøjer

Den næste måneds tid skal der beregnes ekstra køretid på en række veje på Syddjurs.

Vejdirektoratet udfører nemlig asfaltarbejde på rute 21. Derfor er to strækninger spærret fra 28. april til henholdsvis 30. maj og 10. juni.

  • Rute 21 Ebeltoftvej er spærret i godt syv kilometer fra Tåstrup til T-krydset Røndevej/Ebeltoftvej fra 28. april 2022 til 30. maj 2022. Der etableres omkørsel via Grenåvej/Fruerlundvej/Århusvej og i krydset i Tirstrup via Ebeltoftvej.
  • Rute 21 Strandvejen er spærret i knap fire kilometer i Ebeltoft fra T-krydset Ndr. Strandvej/Strandgårdshøj til T-krydset Færgevejen/Østeralle fra 28. april 2022 til 10. juni 2022. Der etableres omkørsel via Strandgårdshøj-Nørrealle-Østeralle.

 

 

 

Syddjurs Kommune oplyser, at der bliver mulighed for passage for udrykning- og redningskøretøjer.

Sent mandag aften oplyser Syddjurs Kommune, at der ifølge Vejdirektoratet vil være trafik i én retning det meste af arbejdsperioden. Det er dog ikke på forhånd muligt at sige præcist, hvornår det vil være muligt i de forskellige retninger.

Læs også
 
S i Norddjurs: Vi støtter partiets linje

På rute 21 Ebeltoftvej skal der forventes længere rejsetid på cirka seks minutter på omkørselsruten, og på rute 21 Strandvejen skal der beregnes med to minutter.