Ebeltofttour

Vil du på byvandring i det historiske Ebeltoft, så er Ebeltofttour det oplagte valg .

Ebeltofttour har også  vandreture ved byens tangdiger, som engang beskyttede byen. Der er også pilgrimsvandring ved Dråby og videre ind i skoven. Der serveres kaffe eller te, inden man slutter af i Dråby kirke - Djurslands "domkirke"

Som deltagerne siger om Ebeltofttour - Vi var på byvandring i Ebeltoft. Vi var rigtig glade for det. Vi havde en fantastisk vidende og sprudlende guide. Turen har en tilpas længde og hastigheden er fin - så ældre også kan følge med.  

Men læs om mulighederne, priser og meget andet på deres hjemmeside

https://ebeltofttour.weebly.com/   

 

 

Nationalparkbussen med John Simon

Hvis du gerne vil lære noget om Nationalparken på en underholdende og lærerig måde - så tag med John Simoni, som sidder bag rattet i nationalparkbussen.
 
Det vil du på ingen måde fortryde. John er biolog og undervejs på turen i Nationalpark Mols Bjerge disker han op med en god blanding af fakta og røverhistorier.
 
Turen går blandt andet til Trehøje, Kalø Slotsruin, Stabelhøjene, Porskær Stenhus og Besøgscenter Karlsladen. Det er en rejse gennem istidslandskabet med vige, bakker, høje toppe, dødishuller, marker, skove, landsbyer og en rig kulturhistorie.
Bussen køre tirsdag - onsdag og torsdag kl. 13.00. Den holder lige bag ved vores meget savnet Turistkontor - på busholdepladsen ved Fregatten Jylland.
 
En oplevelse du ikke vil fortryde. Du kan bestille billetter på

Kommentarer

14.07.2022 08:41

Turistforeningen

Nyt medlem af turistforeningen

29.03.2022 16:17

lars berg

Så har vi fået endnu et erhversmedlem