Find inspiration til at være aktiv og komme ud i det fri. Ebeltoft og Mols er omgivet af natur og vand, så alle muligheder for at få sine ønsker opfyldt, burde være tilstede.  

 • Cykeltur hver tirsdag

  Hver tirsdag kl. 10.00 mødes vi ved ishuset på S.A. Jensensvej 3. 8400 Ebeltoft.
  Turistforeningen har ca. 16 ture, som på skift får os ud i den skønne natur omkring Ebeltoft. Det er guidede cykelture. Alle kan være med. Der køres ikke stærkt, og vi venter på hinanden.

 • Ebeltoft Golf Club

  Ebeltoft Golf Club er en af landets ældste golfklubber. Klubben blev stiftet i 1966 og samme år optaget i DGU som klub nr. 18.
  Oplev en storslået natur og flotte udsigter, både over kattegat fra øen Hjelm i syd, til Jernhatten i nord, og Ebeltoft Vig med Mols bjerge som baggrund.

 • Leje af cykler

  Vil du ud og nyde naturen på cykler, kan du hos

  LP Cykler
  tlf. 86 34 47 77
  Nørrealle 5, Ebeltoft

  leje cykler både til voksne og børn. Har du en cykel som trænger til en reparation, kan de naturligvis også klare det.

 • Skateboard.

  Vil du gerne stå på skateboard er der ved Feldballe et stort anlæg på ca. 900 m2 og det rummer skatepark, klatre-boulder og streetbasketbane samt et bølgelandskab.
  Ved Maltfabrikken i Ebeltoft, er der et mindre anlæg på vestsiden.

 • Ebeltoft Mountainbike Track

  Et lækkert singletrack MTB spor med fart og flow. Flere steder på ruten er der etableret drops, burns og andre tekniske udfordringer som man kan vælge til eller fra. Ruten er markeret med røde afmærkninger. Svære passager er markeret med sorte afmærkninger, og lette omkørsler er markeret med grønne afmærkninger.

 • Shelters

  Shelters giver dig mulighed for at nyde en overnatning i det fri uden at skulle ligge på den bare jord.
  Der er mange shelters her i området. For de fleste er det efter først-til-mølle- princippet, men nogle skal man bookes i forvejen. Søg på
  https://oplevsyddjurs.dk/natur-og-friluftsliv/skov-og-natur/shelters

 • Lej en kajak

  Oplev Nationalpark Mols Bjerge og kysterne omkring Ebeltoft fra vandsiden. Det er altid en betagende oplevelse.
  Du kan leje en kajak hos

  Ebeltoft Strand Camping
  Tlf. 86 34 12 14

  Karpenhøj Naturcenter
  Tlf. 86 35 28 04

  Blushøj Camping
  Tlf. 86 34 12 38

 • Tennis i Ebeltoft

  Har du lyst til et slag tennis, er du velkommen i Ebeltoft Tennisklub, også som feriegæst i området.

  Man kan købe pay-and-play fra booking siden.
  https://ebeltofttennisklub.dk/default.aspx

 • Ebeltoft Fodboldgolf

  Fodboldgolf er en rigtig familie sport. Både store og små kan have nogle rigtig sjove timer sammen. I Ebeltoft er der en bane på Mølbjergvej 6 i Ebeltoft.
  Kontakt tlf. 24 24 74 25 eller brug deres kontaktformular på deres hjemmeside.
  https://ebeltoft-fodboldgolf.dk/

 • Vandreture i Mols Bjerge

  Et af Danmarks mest unikke steder er Mols Bjerge. Pak rygsækken og tag på vandretur i bjergene. Et godt kort kan du få i mange butikker og på Turistinformationen ved Fregatten. Kom afsted - du fortryder det ikke. God tur.

 • Petanque på festpladsen

  Har du lyst til et slag petanque, er der på festpladsen flere - meget fine baner. Der er også opsat bænke og borde, så man kan side og hygge sig mellem kastene. Festpladsen ligger på Nørrealle.

 • SUP Ebeltoft

  Er du til Stand Up Padling, kan du leje et bræt ved SUP Ebeltoft.
  Kontakt tlf. 22 53 06 02
  Her er der også kurser, men prøv at se deres facebook side, hvis du vil vide mere.
  https://www.facebook.com/supebeltoft/

 • Kom til hest på Helgenæs

  Friluftsgården på Helgenæs tilbyder rideture på islandske heste i den smukke, spændende og unikke natur på Helgenæs.

  Nybegyndere og øvede, børn og voksne er alle velkomne. Vi finder en hest og en tur der passer netop dig. Turene er altid med guide, som vil vise gruppen fine view points på halvøen.
  Kontakt på tlf. 26 23 62 13
  eller 86356213

 • Mols Mountainbike Guide

  Vores speciale er at guide dig på vores Specialized E-mountainbikes i Nationalpark Mols Bjerge, men vi guider dig selvfølgelig også gerne en tur på din egen mountainbike.

  Vi kender Mols bjerge som vores egen bukselomme og kan finde netop det, du har lyst til at se og køre på stier og grusveje.
  Bestil i god tid - kontakt
  https://mols-mountainbike-guide.dk

 • Er du lystfisker

  Der er rigtig mange muligheder for lystfiskeri ved Ebeltoft og Mols
  Mange fisker fra Nato molen eller ude fra molen ved færgehavnen. Ved Dragsmur fisker mange fra vandkanten og langs kysten fra Boeslum strand og ned mod Blushøj Camping er det også rigtig godt.

  Husk, at når du er mellem 18 og 65 år, skal du have gyldigt fisketegn, når du fisker i saltvand. Du kan købe det på nettet.
  https://fiskeristyrelsen.dk/lyst-og-fritidsfiskeri/koeb-og-salg-af-fisketegn/

 • Kitesurfing

  Ude ved Ahl strand - når vinden er rigtig god, er der rigtig gode forhold til kitesurfing. Her kommer mange, hele året rundt og nyder de gode forhold til kitesurfing. Vinden har fra syd til nord, frit spil hen over det åbne vand.
  Der er en udmærket p-plads lige udenfor stranden.

 • Windsurfing

  I Ebeltoft, er byens windsurfing klub placeret kun 30 meter fra en vestvendt kyst, smukt beliggende ved siden af Fregatten Jylland. Området er meget vindsikkert og med fremherskende pålandsvind og adgang til både lavt og dybt vand, giver det perfekte forhold for både nybegyndere og viderekomne. Klubben har træning alle hverdage fra forår til efteråret, med dygtige surfinstruktører der kan undervise på alle niveauer.

 • Fugletårnet ved Stubbesø

  Oplev Djursland største sø fra fugletårnet, som står i østenden af søen. Her kan du komme tæt på rige dyreliv, som findes i og omkring søen. Lige i nærheden, står 2 flotte shelters. Læs mere om stedet på https://naturstyrelsen.dk/media/nst/67691/Stubbe%20S%C3%B8.pdf

 • Vores strande

  Ebeltoft er næsten omgivet af vand. Derfor er der også mange muligheder for, at få en frisk dukkert. Der er mange blå flag, lige fra Dråby strand til Femmøller strand. Se vores film på vores You Tube kanal. Søg på Turistforeningen for Ebeltoft og Mols.

 • Padelbaner

  Ebeltoft Idrætscenters nye padelanlæg står nu færdigt og er åben for alle. Dog er det hele så nyt, at bookingsystemet først kan sættes igang den 20-06-22

 • Mini fodbold bane

  Ved Ebeltoft Idræts center står en mini fodbold anlæg. Her kan man rigtg få styret sin trang til at spille fodbold. Kom bare - der er også plads til dig.

 • Sjovt for børn

  En sjov og i øvrigt gratis leg, kan være at finde sten med huller i. I sær ved Boeslum strand er der masser af sten. Huller i hulsten, er rester af gamle gange, gravet af orme og insekter i Jurahavets kalkbund. Det skete for ca. 150 mill. år siden da flinten blev dannet i den gamle havbund.

Kommentarer

07.07.2022 13:47

Turistforeningen

Hvorfor er der huller i sten