Jul i Ree Park Safari

Jul i Ree Park Safari

Tid: Lørdag den 27. november til søndag den 19. december 2021, kl. 10-17. 

 

 

Kom i eksotisk julestemning blandt vilde dyr i Ree Park Safari på Djursland. Henover fire weekender kan hele familien julehygge i parken og på Central Stationen, hvor der er juleaktiviteter for alle.

Fire weekender i november/december er der adgang til hele Ree Park Safari og her fejres jul i den helt store stil.

Der er juleboder spredt rundt i parken, hvor du kan finde julelækkerier, flot kunsthåndværk, trævarer, skind og uld, smykker og meget mere.

Du kan også møde julemanden, som måske har lidt julegodter med?

I julen har vi igen mulighed for at samles om de populære dyrefodringer. Begge dage i weekenden fodres udvalgte dyr som f.eks. de vilde løver og de tamme bongo antiloper.

Der er masser af aktiviteter i parken, f.eks. kan du komme med en tur ud over den nordamerikanske prærie med
Amerika Expressen. Toget er julepyntet og kører hele dagen.

I kan også tage med på en guidet rundtur med en af vores dygtige guider, hvor I kan være med til at bestemme, hvilke dyr vi skal se nærmere på.

Start dagen med Julebrunch på Katanga Hill Dining i alle weekenderne der er juleåbent. Når du køber billet til Julebrunch er det inkl. billet til Ree Park Safari efterfølgende.

Safarishoppen har åbent, så du har mulighed for at sikre julegaverne med oplevelser til hele familien. Giv et gavekort eller se de mange gaveidéer, der er rundt i butikken.

Der er selvfølgelig muligheder for at få stillet sulten med alt fra varm kakao, gløgg og æbleskiver, til burgere, fish & chips o.l.

Der er reduceret entrépriser: Voksne kr. 50,- voksne og børn til og med 11 år har gratis adgang.

Læs hele programmet for dagene og køb din billet på forhånd.

 

Entré: 50 kr