Velkommen til solnedgangssang på Horisonten

Turistforeningen for Ebeltoft og Mols og Ebeltoft Harmonika Klub, inviterer hermed turister og lokale beboere til at synge solen ned over Nationalpark Mols Bjerge. Vil du deltage finder du begivenheden på Horisonten. Horisonten ligger på halvøen bag Glasmuseet i Ebeltoft.

 De danske sangskatte, der spænder fra ”Du danske sommer, jeg elsker dig” over ”Der er et yndigt land” til ”Ebeltoftvisen” omhandlende den tragikomiske historie om Lodvig og Katrine, bliver alle levendegjort af sangglade mennesker. Tilmed i selskab med harmonikamusik udført at musikanterne fra Ebeltoft Harmonika Klub.

I år, kan du tilmed opleve ikke mindre end en verdenssensation, en nyskabelse i form af en helt ny sang forfattet af Turistforeningens huspoet René Vadstrup. Sangen omhandler historien om Ebellone og hendes lykkelige skæbne. se mere her på linket Ebellone 

Tænk, her bliver skabt et herligt fællesskab med områdets turister – er det ikke dejligt?

Alle aftener indeholder kultur og natur-fortællinger om området, og Harmonika klubben vil underholde os med nogle af deres favoritter.  Turistforeningen har trykt sanghæfter med dejlige sange fra højskolesangbogen.