26. november 2021 Dorthe Gerlach akustisk koncert

DORTHE GERLACH LIVE I INTIME RAMMER MED NYE SANGE OG FORTOLKNINGER PÅ DANSK

Det er tid til fordybelse, nærvær og smukke toner på dansk fra en af kongerigets mest velkendte og elskede stemmer, når Dorthe Gerlach tager på akustisk Danmarksturné i efteråret 2021. 

Vi lever i en tid fuld af opbrud og uforudsigelig forandring. En tid, hvor en epidemi sætter dagsordenen og spænder ben – særligt for det kulturelle og kreative Danmark. Men i stedet for bare at følge med, har sangerinden Dorthe Gerlach skabt sit eget opbrud og sin egen forandring med nye sange på dansk, titlen som mor og eks-københavner – og nu med stort anlagt akustisk turné forud for endnu flere koncerter i 2022.

”Jeg har brugt den sidste tid på at skrive nye sange. Sange om at forlade København, sange om at blive mor, om at slå sig ned et helt nyt og ukendt sted. Sange om, på mange måder, at sige farvel til sit “gamle liv” og velkommen til det næste kapitel,” fortæller Dorthe Gerlach der bl.a. tager sit nye kapitel – sangene fra EP’en ’Krigerhjerte’ – med rundt i hele landet.

Dorthe Gerlach skiftede spor, da hun efter mere end 15 år, som den ene halvdel af den anmelderroste countrypop-duo, HUSH, i 2015 udgav sit første soloalbum, ’Natlys’. Udover sine egne sange, lover Gerlach, der bl.a. har indtaget vores stuer i bedste sendetid som en del af musikprogrammet, Toppen Af Poppen, at vi også får særligt udvalgte fortolkninger med på sætlisten.

”På denne tour kommer vi i et helt intimt setup. Og jeg lover der bliver tid til historierne bag. Jeg har savnet musikken, nærværet med jer og at kunne gøre det, jeg føler er så stor en del af mit liv, nemlig at spille live.”

De akustiske koncerter bliver altså Dorthe Gerlachs tilbagevenden til scenen, mens hun selvfølgelig også stadig vil kunne opleves på den allerede annoncerede forårsturné med fuldt band i 2022.

Se mere her: www.fuglsoecentret.dk

 


 

3. & 4. december 2021 Julefrokost 3/12 2021 – Gourmet

Kl. 17.30: Serveret gourmetmenu i restauranterne

Forret: Tørret okse – beder – brombær – sennep

Mellemret: Jomfruhummer – citron – smør – nødder 

Ganerenser: Rødvins granite med jule krydderier

Hovedret: Gåsebryst – pigeonæble – gulerod – grønkål

  • Serveret med pommes fondant og sveskesauce

Dessert: Tarte tatin – vanilje is

Incl. vinmenu under middagen 

20.00 Salen åbnes ( Hal 1 ) DJ og kl. 21.00 spiller Sweethearts op til fest og dans

01.00 Natmad – Burge 

02.00 Baren lukker

Pakke 1: Gourmetmiddag, vinmenu under middagen, underholdning, natmad kr. 1.395,- pr. person

Pakke 2: Gourmetmiddag, vinmenu under middagen, underholdning, natmad, overnatning i dobbeltværelse, morgenbuffet:  kr. 1.845,- pr. person

Pakke 3: Gourmetmiddag , vinmenu under middagen, underholdning, natmad, overnatning i enkeltværelse, morgenbuffet:  kr. 2.125,- pr. person

Se mere her: www.fuglsoecentret.dk

 


 

10. december 2021 Electric Light Orchestra by Phil Bates & Band

Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række  top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie.

Som medlem of’Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle og nye fans.

Phils imponerende stemme og hans fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil,
frembringer en helt enestående og original musikoplevelse.

Electric Light Orchestra er rock-, klassisk-, elektronisk- , orchestral, traditionelmusik og moderne trends. “Roll Over Beethoven”, “Don’t Bring Me Down”, “Telephone Line”, ”Evil Woman”, ”Livin’ Thing”,  ”Mr. Blue Sky”, ”Strange Magic”, ”Turn To Stone” eller “Sweet Talking Woman” er ikke glemt af publikummet, og et vidne om at musikken stadig holder i dag.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Se mere her: www.fuglsoecentret.dk

 


 

31. december 2021 Nytårsgalla 2021

Hold jeres nytårsaften på Hotel Fuglsøcentret. Vi starter med et glas bobler og snacks til Dronningens nytårstale på storskærmen.

Derefter serverer vi en lækker nytårs gallamiddag. Check-in på værelser fra kl. 15.00. Eftermiddagen kan f.eks. benyttes til en gåtur i den smukke natur omkring Fuglsøcentret.

Program for aftenen:

Ankomst
Bobler og snacks
Dronningens nytårstale
Gourmetmiddag med vine
Dj og dans – incl. fri bar frem til 02.00
Kæmpe festfyrværkeri udenfor hotellet
Natmad

Menu
Velkomst snack
Kartoffelchips med estragon mayonnaise
Oliven & røget mandler
Lufttørret skinke med romesco sauce

Forret:
Bouillabaisse med ballontine af torsk med jomfruhummer og julienneurter
Dertil hjemmebagt foccacia med aioli og pisket smør med citron

Hovedret:
Oksefilet med kartoffel pure gratineret med vesterhavsost, gulerodspure tilsmagt med appelsin, langtidsbagt selleri og kalveglace

Ost:
2 danske oste med surt, sødt og knækbrød

Dessert:
Fromage af grillet citron med hvid chokolade suppe, marengs og krystalliseret chokolade

Kransekage konfekt

Natmad:
Gullash suppe med friskbagt brød

Restaurantchefens dertilhørende vin menu

Se mere her: www.fuglsoecentret.dk