11. juni 2021 NENA koncert

Det tyske pop-ikon og stemmen bag den uopslidelige 80er klassiker ”99 Luftballons” kan nu opleves ……

Hun er stadig i topform og da hun kunne fejre sit 40 års jubilæum med turneen “Nichts Versäumt – Tour 2018”, kiggede mere end 250.000 fans forbi de 45 byer i Tyskland, Østrig, Schweitz, Luxembourg og Holland. 

Tyske Nena kommer på ét af sine sjældne besøg i Danmark.

I 1980’erne var hun en del af ”Neue Deutsche Welle”, og blev ét af de få tyske navne, der gennem tiderne har markeret sig på hitlister i hele verden.

Efter 1987 gik hun solo, og har opbygget en voldsom popularitet, især i hjemlandet.

 Hits som ”99 Luftballons”, ”Nur geträumt”, ”Leuchtturm”, ”Irgendwie, irgendwo, Irgendwann”, ”Lass mich dein Pirat sein”, ”Ich bleib im Bett” og ”In meinem Leben” er med garanti på programmet

Koncerten er med band og en siddende koncert – grundet Covid-19 retningslinjer

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Se mere her

 


 

18. juni 2021 Birthe Kjær & Feel Good Band

Der hersker ingen tvivl om Birthe Kjærs stadig store popularitet – en favorit hos anmelderne! ”Fuck Britney! Birthe vælter Smukfest”– Ekstra Bladet
”Birthe Kjær fik teenagere til at ”moshpitte”” – BT
”Kjær var kult på Langeland” – Fyens Stiftstidende

Efter et forrygende 2019, hvor Birthe Kjær & Feel God Band høstede den ene flotte anmeldelse efter den anden, er Birthe Kjær klar til 2020. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

”Feel Good Band”, består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange. Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night” og “Slow boat to China”. I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album “Lige fra hjertet”, med sange som “Sku ́vi ikke lave lidt ballade”, “Achy breaky heart” og “Du betyder alt for mig”. Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Ved det store Dansktop Prisshow i Herning i 2016 modtog Birthe Kjær prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger – og året efter fik hun hele 2 priser, nemlig prisen for Bedste Koncertnavn og Æresprisen 2017 for et langt professionelt virke i branchen. Igen i 2019 blev Birthe nomineret til hele 2 priser ved Dansktop Prisshowet i Herning – nemlig som Årets koncertnavn og Årets sangerinde – Birthe modtog begge priser.

I 2017 medvirkede Birthe Kjær for første gang i en animationsfilm – nemlig “Dyrene i Hakkebakkeskoven”, hvor hun lægger stemme til Bedstemor Skovmus.

På ”SMUK FEST” 2018 i Skanderborg blev Birthe Kjær tildelt POLKA VERNERS LEGAT.

I 2018 fejrede Birthe så sit 50-års pladejubilæum med et storslået show i landets Kulturhuse, hvor udsolgte huse bekræftede, at der stadig er brug for en af vores dygtigste solister, som kan få salen med på fællessang og godt humør. Her viste hun også sin alsidighed med et bredt repertoire fra viser til pop, country og jazz. Genrer som hun har udgivet på cd ́er gennem årene.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Se mere her


 

25. juni 2021 KATRINA from Katrina & The Waves

Katrina and the Waves var en britisk rockgruppe, kendt for megahittet “Walking on Sunshine” i 1985, og som vindere af Eurovision Song Contest i 1997 med “Love Shine a Light” for Storbritannien.

Katrina turnerer i dag verden rundt med sit nye Band, herunder Danmark, hvor Katrina udødelige hits bliver flittigt spillet på landets playlister.

Katrina er, som sanger, stærkt inspireret af Motown og Amerikansk rock, og hendes CV er spækket koncerter hvor hun har turneret sammen med andre verdensstjerner som: Wham, The Beach Boys, Don Henley, Pointer Sisters, Chaka Khan, The Kinks, Fleetwood Mac osv. En af disse koncerter var til 4. juli i Washington DC for over 250.000 publikummer.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Se mere her


 

 

26. juni 2021 The Searchers

MIKE PENDER’S SEARCHERS  UK

THE ORIGINAL VOICE OF THE SEARCHERS

I 60’erne var der Beatles, The Rolling Stones og så The Searchers. Med mere end 40 mill solgte albums på verdensplan, har de beviset, at de var  med til at revolutionere musikken i 60’erne. FUGLSØCENTRET  bliver et af de 3 steder i Danmark de skal optræde i 2021. Denne aften bliver du præsenteret for verdenshit som: Sweet For My Sweet, Sugar And Spice, Needels And Pins, Don’t Throw Your Love Away  og mange andre. !

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Kom ud og oplev Mols Bjerge, Aarhusbugten & Aarhus