Søndag den 1. marts 2020

Spisning og banko for Børnehospice.

Ebeltoft Rotary Klub afholder i samarbejde med Langhoff & Juul, spis sammen middag og efterfølgende banko hvor overskuddet går ubeskåret til Strandbakkehuset, Børne- og ungehospice i Rønde, der åbner i sensommeren 2020.

Første spadestik er taget og finansieringen er på plads til Strandbakkehuset, som skal ligge i Rønde ved Hospice Djursland.

Se mere på www.rotaryindsamling.dk

Ebeltoft Rotary Klub er med til indsamlingen af midler til udeområdet ved Strandbakkehuset, hvor der skal etableres:

· Legepladser til kørestolsbrugere

· Skovlegeplads med forhindringsbane

· Sansehave med vandanlæg, duft- og plukkebede

· Skoven fortæller - en verden af magi og eventyr

· Trædæk der gør det muligt at komme helt ned til vandspejlet ved søen

· Kunstrute

· Lysning med shelter og bålplads

· Oplevelsessti med skattekort

Middagen starter kl. 18.00 - koster kr. 150, hvoraf kr. 100 går til Strandbakkehuset. Vil du deltage i middagen, der består af: langtidsstegt landskinke m. hjemmelavet kartoffelsalat, grøn salat & surdejsbrød skal billet købes på www.go-syddjurs.dk senest mandag den 24. februar.

Bankospillet starter kl. 19.00 - 3 plader koster kr. 50 og købes før bankospillets start - flotte præmier til de heldige vindere.

Drikkevarer kan købes til gode priser under hele arrangementet

Overskuddet fra dette fælles arrangement vil ubeskåret gå til etablering af det grønne rum ved Børne-ungehospice, der forhåbentlig kan bringe smil, grin og luft til sindet for de børn og unge, der kommer til at opholde sig på Strandbakkehuset.

Ebeltoft Rotary Klub

Jette Glargaard

M: glargaardjette@gmail.com

T: 2118 2926.

Arrangeret af Ebeltoft Rotary Klub.
Køb/bestil billet
Søndag den 1. marts 2020, kl. 18. (Entré: 150 kr)

Langhoff & Juul, Boutique & Restaurant, Ndr. Strandvej 3, Ebeltoft