Siden til orientering

Har du noget du vil tilbyde lokale som turister er du velkommen til. gratis at benytte denne opslagstavle. Ris og ros er ligeledes meget velkommen. skriv eventuelt om en oplevelse i Ebeltoft og på Mols. På forhånd tak, og med venlig hilsen Turistforeningen for Ebeltoft og Mols.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Den blå brille, d. 15-07-2017
Kig ind hvis du har tabt en skrue eller en næsepude på dine briller, eller bare gerne vil have den justeret. også selvom den ikke er købt hos os. Det koster ikke noget, det er ren service:-) god sommer.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lene & Børge Fogsgaard, d. 23-06-2017
Kom og vær med til at træne qigong i Ebeltoft, i Skudehavnen på græsset bagved de små røde fiskerhuse, hver mandag kl. 10:00 - 11:30. Træningen er åben for alle og gratis. Træningen varetages af Lene & Børge Fogsgaard, certificerede qigong instruktører.
E-mail:
Skrevet af anna, d. 05-06-2017
Tak for en god og indholdsrig tur til REE Dyrepark, det var værd at køre fra Holstebro,
glæder os til nye oplevelser

Anna og Bjarne
E-mail:
Skrevet af Jørgen Laugesen, d. 28-05-2017
Vidste du, at når du tager på cykeltur rundt i Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft Cykelguider, vil du få lokal historiske fortællinger, - socialt samvær, - nye venner og ikke mindst en` lille skarp, i form af en Doktor Nielsen undervejs.
E-mail:

Nyeste kommentarer

21.08 | 09:28

Kender du Niels Neergaard? Det gør René, se hvem det er.

...
19.08 | 18:48

I forbindelse med problematikken omkring sejladsen mellem Sjællands Odde og Ebeltoft, udtaler Turistforeningens bestyrelsen følgende.

...
16.08 | 22:51

Nyt efterårsprogram fra Ebeltoft Harmonika Klub

...
13.08 | 11:49

"Helt ud i Hampen", Lokaliteterne på S.A.Jensensvej og Horisonten. er overskrifterne i denne måneds nyhedsbrev fra Turistforeningen.

...