Karlsbjerget

53 m. over havoverfladen, med en imponerende udsigt er denne cykelturs mål.   Men vi besøger først Ebeltoft kirke. - Du kan læse mere om kirken her:  http: www.ebeltoftkirke.dk - men glæd dig til at se kirken.   


Er der åben på Ebeltoft Militær Historisk Samling kikker vi også ind her. Det er bestemt et besøg hver. Derefter cykles videre op til Den Europæiske Filmskole og forbi Danmarks flotteste vandrehjem som vi passerer.


Nu går turen videre til den idylliske landsby Elsegårde med gadekæret og Elsegårde Camping.

Herfra cykler vi ned til Kattegat, og vi følger nu kysten langs Kattegat gennem Kobberhage og Boeslum strand til Dråby strand. Karlsbjerget med de to små bronzealder-høje er nu i syne.

Nu skal vi blot 20 meter op så er vi der, og her stiller vi cyklerne og vandre de sidste 10 - 15 m. op på toppen for at nyde udsigten.

Hjemover cykler vi gennem Dråby og tager  Gravlevstien hjemover.  


Guiden på denne flotte cykeltur er Anne Marie. God cykeltur

Kort over Nationalpark Mols BJerge

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 02:28

Fantastisk solnedgangsaften med mange sangglade mennesker. En succes, der bare må overleve. Håber, kommunen lader "Horisonten" forblive et værested fremadrettet

...
I dag | 02:15

Enig. Syddjurs turistpolitik er forankret i troen på, at man kan blive ved med at malke en ko, uden af give den foder = selvmord på den lange bane.

...
26.07 | 09:48

Er yderst forbavset og ærgerlig over, at stranden fra campingpladsen og helt ned til Blå Flag ikke holdes længere.
Trist syn.

...
24.07 | 13:00

Tak til Renè for en flot beskrivelse og tak til Jørgen S. for flot billede fra Solnedgangs-Fællessang på Horisonten tirsdag d. 19-07-16.

...
Du kan lide denne side