Naturreservat ved Stubbe Sø

Cykelturen bringer os denne gang til Fugleværnsfondens Naturreservat ved Stubbe Sø med en enestående mulighed for på tætteste hold at opleve søens rige fugleliv.

For at komme til fuglereservatet skal vi ad naturstien mod Gravlev og ad en lille, ikke særlig cykelvenlig skovsti, og her kan men få fornemmelse af at kunne blive væk i de store skove. 

Ved målet stillers cyklerne og vi vandre ad de små afmærkede stier til Stubbe Sø. Søen er Djurslands største sø og blev dannet under den sidste istid. I en periode var det en fjord mod Kattegat. I dag er søen fredet bl.a. på grund af en bestand af oddere.

Reservatet bruges til fugleobservationer og vi kan på vores vandring opleve de mange nummererede fuglekasser rundt i området. 


Se Nationalpark Mols Bjerge`s TV klip:  

www.mols.nu/tv/stubbesoe.htm  

Hjemover benytter vil Gravlevstien i dens fulde længde, ca. 8 km. Vi passerer undervejs Ebeltoft Zoo og Safari og gør et lille hold for at se på f.eks. giraffer, gnuer, strudse, og mange andre dyr på savannen. 

Cykelturen er på ca. 25 km. plus en lille vandretur.

Vel mødt.

 

Insektboet bliver undersøgt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 16:39

Enig. Den er ikke for svagtseende. Plejer at bruge under et minut - her gik der 1:43 - øv

...
23.04 | 10:58

Pyha, den var svær den

...
19.04 | 10:39

Find aktuelle aktiviteter på linket Danmarks Kulturkalender

...
19.04 | 10:36

Kære Thomas. Tak fordi du følger os på nettet, men Turistforeningen har desværre ingen By-vandring i dag.Måske ses vi en anden god gang.

...
Du kan lide denne side