Naturreservat ved Stubbe Sø

Cykelturen bringer os denne gang til Fugleværnsfondens Naturreservat ved Stubbe Sø med en enestående mulighed for på tætteste hold at opleve søens rige fugleliv.

For at komme til fuglereservatet skal vi ad naturstien mod Gravlev og ad en lille, ikke særlig cykelvenlig skovsti, og her kan men få fornemmelse af at kunne blive væk i de store skove. 

Ved målet stillers cyklerne og vi vandre ad de små afmærkede stier til Stubbe Sø. Søen er Djurslands største sø og blev dannet under den sidste istid. I en periode var det en fjord mod Kattegat. I dag er søen fredet bl.a. på grund af en bestand af oddere.

Reservatet bruges til fugleobservationer og vi kan på vores vandring opleve de mange nummererede fuglekasser rundt i området. 


Se Nationalpark Mols Bjerge`s TV klip:  

www.mols.nu/tv/stubbesoe.htm  

Hjemover benytter vil Gravlevstien i dens fulde længde, ca. 8 km. Vi passerer undervejs Ebeltoft Zoo og Safari og gør et lille hold for at se på f.eks. giraffer, gnuer, strudse, og mange andre dyr på savannen. 

Cykelturen er på ca. 25 km. plus en lille vandretur.

Vel mødt.

 

Insektboet bliver undersøgt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.01 | 01:45

59 sek. - kan ikke slås

...
15.01 | 17:23

Dejlig sund grønkål skulle jeg mene

...
15.01 | 11:52

Fremragende initiativ for både lokalbefolkning og de mange turister

...
13.01 | 23:39

Du har bare så meget ret Jørgen. Ingen er mere kreativ end Moder Natur. Og ingen anden kunstner ændrer sine værker efter årstiderne alene for at glæde os .

...
Du kan lide denne side