Hasnæs Rundt

Næste guidede cykeltur tirsdag d. 3. september kl. 10. til ca. 13. - ”Hasnæs Rundt”.

Die nächste Fahrradtour mit Guide Dienstag, 3. September 10 bis 13 Uhr – ”Hasnæs herum”

Next guided bike ride Tuesday 3. September 10 am to 13 – ”Hasnæs around”

• Geder, køer og grise indgår i dagens cykeltur.

Men vi begynder turen med at cykle gennem havnemiljøet i Ebeltoft, - over Ahl til Øer, gennem Lille Raneladegård, den økologiske gård med alle dyrene og videre til Blushøj, hvor vi kan opleve den mest fantastiske udsigt til øen Hjelm.

Hjemover passeres den Europæiske filmhøjskole.

Mødested: Fregatten Jylland i Ebeltoft. Cykelturene koster 40 kr. pr. voksen, eller medlemskab af Turistforeningen for Ebeltoft og Mols.

• Ziegen, Kühe und Schweine sind in der Tour des Tages inbegriffen.

Wir beginnen aber die Tour damit durch das Hafengebiet, über Ahl nach Øer, durch Lille Raneladegård, den Bio-Bauernhof mit allen den
    Tieren und weiter nach Blushøj zu fahren, wo wir die schönste Aussicht auf die Insel Hjelm erleben.

Nach Hause fahren wir an der Filmhochschule vorbei.

Treffpunkt: Die Fregatte Jütland in Ebeltoft.
    Preis pro erwachsenen Teilnehmer 40,00 Kr.

• Goats, cows and pigs are included in today’s trip.

But we start driving through the port area in Ebeltoft, past Ahl to Øer, through Lille Raneladegård, the organic farm with all the animals and we continue on to Blushøj, where we can experience the most fantastic view of the island
    Hjelm.

Homewards we are going to pass the European Film College.

Meeting point: The Frigate Jutland in Ebeltoft.
    The bike ride costs 40,00 kr. per adult.