Velkommen til Købstaden Ebeltoft

DVD om Ebeltoft, kan købes på Turistbureauet.

Ebeltoft ligger på Djursland og er hovedbyen på Mols. Med sine 7.623 indbyggere det den største by i Syddjurs Kommune og helt specielt for byen er, at den er den eneste Østjyske havneby med en vestvendt havn. Byen Ebeltoft er i dag en del af Nationalpark Mols Bjerge.

 

Ebeltoft bygger hovedsageligt sin økonomi på turismen, hvilket også medfører at der de seneste år er fokuseret mere på turismen gennem Destination Djursland.

 

Mange af Ebeltofts butikker er specielle, som f.eks. livsstilsbutikker og et bolsjekogeri. Desuden finder man i og omkring byen, Danmarks største koncentration af små glasværksteder.

 

I ferieperioden fordobler Ebeltoft næsten sit indbyggertal hvilket i særlig grad skyldes den smukke natur og de mange badestrande.


Området er også et af Danmarks største rejsemål på grund af dens farverige butiks- og museumsliv, herunder Farvergården, Fregatten Jylland, Glasmuseet og s idst men ikke mindst Vægterne.       


Så kom du blot og tag for dig af herlighederne.            

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.06 | 20:48

Hallo hallo, skal du på cykeltur lørdag d. 17. juni, så tag på Blushøj Camping der har åbenhus. Se mere på opslagstavlen.

...
06.06 | 23:15

Tak, skal du have Jeanette. Det var en fornøjelse at have dig med. Mange hilsner - René

...
06.06 | 23:09

Er i denne uge oppe på 260

...
05.06 | 17:29

Flot med 900 besøgende/uge. På vores ny FB-side ligger vi mellem 100 og 200. Men vi booster den med gode opslag og kommer stærkt frem

...
Du kan lide denne side