Velkommen til Ebeltoft Hamonika-Club

Foto Allan H. Laursen

http://www.ebeltoftturistforening.dk/327652063 På linket her kan du se og høre Vi Synger Solen ned med harmonikaklubben 

 


 

Hej alle  medlemmer og venner af Ebeltoft Harmonika Club.

 Så er tiden kommet hvor vi kan se tilbage på den gode sommerferietid og de gode sommerdage med hyggelige udendørs aktiviteter.

Ak ja sådan burde det have været, men i mit nærvær er det kun blevet til en enkelt dag en gang imellem. Pyt kalenderen siger det er sommer, og så er det sommer!

 

Som tidligere år inviterede Ebeltoft Turistforening igen til solnedgangs- fællessang ved Horisonten tirsdagene 4.-11.-18.-25. juli fra kl. 20.30 til solnedgang, og som tidligere mødte Ebeltoft Harmonika Club i god tid for at hjælpe solen ned.

Detsvære gemte solen sig bag tykke skyer og vor herre blæste en kold vind på de fremmødte, men ned blev solen sunget hver tirsdag af de fremmødte trofaste gæster, som mødte i hundredetal for, trods vejret, at være sammen om denne skønne aktivitet.

Om det var en opfordring til næste år, eller det var en påskønnelse fra de højre magter vides ikke, men den sidste aften åbnede skyerne et lille hul, så vi kunne se solen gå ned til den sidste sang.

Vi sigerv tak til de mange, som kom og var med, både til det indledende harmonikaspil, og til at synge sole ned.

 

Kyst Kultur Festival den 11.-12.-13. august 2017 på havnen i Ebeltoft blev afviklet med rimligt vejr, både fredag og søndag, hvor Ebeltoft Harmonika Club var med, og kunne underholde de mange fremmødte med liflig harmonikamusik til stor glæde for såvel gæster som harmonikaspillere.        

 

For hvem det kan interessere, kan vi oplyse, at Lundeborgtræffet fejrer 30 års jubilæum den 01.-03. september 2017

 

Den 14. august startede harmonikakulbben den nye sæson med faste øveaftner hver mandag kl. 19.00 til 22.00, og igen i år vil vi holde åben øveaften den første mandag i hver måned.

 

Denførste åben øvaften, med medbragt kaffekurv,  bliver således mandag den 4. september 2017 fra kl. 19.00 til kl. 22.00 i aktivitetshusets lille sal.

Som hidtil synges der frit efter harmonikaklubbens sangbøger, og lyttes til harmonikaholdets indøvning af instrumentale numre.

Aftenen er god udfordring og inspiration for harmonikaholdet, og den fælles udfordring i sang og spil giver mange muntre situationer til fælles morskab og glæde, samt livlig debat.

Ergo: Kom og vær med og tag venner og familie med.

Alle er velkomne!

 

Til kalenderen: 

Syddjurs kommune har tildelt  Harmonikaklubben følgende tider i den forestående sæson til af holdelse af klubaftner i aktivitetshuset:

Fredag den 19. september 2017

Fredag den 15. december 2017

                              

På gensyn

  Ebeltoft Harmonika Club.

Frede Lysdal 

Formand 

Tlf.: 23 30 74 88 mail: ebeltoftharmonikaklub@gmail.com 

 


 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Turistforeningen | Svar 16.08.2017 22.51

Nyt efterårsprogram fra Ebeltoft Harmonika Klub

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.08 | 09:28

Kender du Niels Neergaard? Det gør René, se hvem det er.

...
19.08 | 18:48

I forbindelse med problematikken omkring sejladsen mellem Sjællands Odde og Ebeltoft, udtaler Turistforeningens bestyrelsen følgende.

...
16.08 | 22:51

Nyt efterårsprogram fra Ebeltoft Harmonika Klub

...
13.08 | 11:49

"Helt ud i Hampen", Lokaliteterne på S.A.Jensensvej og Horisonten. er overskrifterne i denne måneds nyhedsbrev fra Turistforeningen.

...
Du kan lide denne side