Kør med Ebeltoft Cykelguider ud i Hampen

Speciel-cykeltur

Denne specielle cykeltur er på ca. 37 km. Turens højeste punkt er ca. 80 m. over havet, og der cykles både på asfalt og grusveje. Turen vil vare ca. 4 - 4½. time.

 

På vej til Møllerup Gods cykler vi gennem Femmøller og til Grønfelt, herfra cykler vi mod Kejlstrup og Møllerup Gods hvor vi gør et stop på ½ times tid. Er gårdbutikken åben, kikker vi lidt på de produkter som Møllerup Gods kan tilbyde. Her er der ligeledes mulighed for at indtage lidt naturalier.

Fra Møllerup Gods cykler vi til Feldballe og tager en runde i Frilandshaven. Cykelturen fortsætter forbi Feldballe Kirke videre til Øjesø og Langesø og fortsætter til Ørnbjerg Mølle hvor vi igen gør en lille pause.

Nu går cykelturen mod Ebeltoft, undervejs passerer vi Arboretet og Egsmark inden vi kommer til Ebeltoft og udgangspunktet.

Tag lidt flydende og fast føde med og ikke at forglemme, lappegrejer.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.07 | 10:46

Hej Kirsten. Turistforeningen har desværre ingen vandretur planlagt, men hold fortsat øje med vores hjemmeside. Den kommer, - vandreturen.

...
14.07 | 18:38

Hej vi er 2 personer, der gerne vil deltage i vandreturen Eigil Fischers Mols. Hvornår har du den næste tur? Hilsen Kirsten

...
13.07 | 10:36

Se hvad René skriver op solmedgagssang på Horisonten

...
13.07 | 10:16

Uge 28´s besøgstal på hjemmesiden blev fantastiske 1612. Gennemsnitligt er derfor allerede nu på 1374 besøgende pr. uge, imod hele sidste år på 912.

...
Du kan lide denne side